Meteen naar de inhoud

Prijsverhoging Digie-bon

Sinds de oprichting van Digie.be hebben we ons ingezet om uitzonderlijke service te bieden aan iedereen die thuis hulp nodig heeft met technologie. Of het nu gaat om een ongrijpbaar wifi-signaal of een printer die niet meewerkt, onze Digie Experts staan altijd klaar om te helpen.

De waardering voor onze service blijkt uit de vele positieve reacties en de groeiende vraag naar onze Digie-bonnen. Deze bonnen, die recht geven op 30 minuten persoonlijke assistentie van een Digie Expert, zijn een belangrijke pijler in onze dienstverlening geworden. Tot op heden hebben we de prijs van deze bonnen kunnen handhaven op 19,95 euro, ondanks de fluctuerende economie.

Echter, de realiteit van inflatie en stijgende vervoerskosten heeft ons ertoe gebracht een moeilijke, maar noodzakelijke beslissing te nemen. Vanaf 1 juni zal de prijs voor een Digie-bon, en daarmee de 30 minuten assistentie, verhoogd worden naar 24,95 euro. Deze aanpassing stelt ons in staat om de expertise van onze Digie Experts te blijven leveren en tegelijkertijd te investeren in de verdere ontwikkeling van onze diensten.

We begrijpen dat prijswijzigingen nooit ideaal zijn, maar we vertrouwen erop dat u onze toewijding aan kwaliteit en service zult blijven waarderen. Onze missie blijft ongewijzigd: het bieden van toegankelijke en betrouwbare ICT-hulp, zodat technologie geen barrière vormt, maar een brug naar meer gemak en verbinding in uw dagelijks leven.

Voor vragen of meer informatie over deze wijziging, staan wij u graag te woord. U kunt contact opnemen via onze website of rechtstreeks met een van onze Digie Experts.