Meteen naar de inhoud

Media diensten

Wil je met je bedrijf, winkel of organisatie echt opvallen dan volstaat het niet meer om een folder te drukken en deze te verspreiden. Online werken vandaag andere technieken. Digie.be oprichter Gene Vangampelaere heeft al jaren ervaring met het maken van podcasts en video’s. Ben je op zoek naar een originele bedrijfsvideo, wil je een product in de kijker plaatsen of wil je je kennis delen via een podcast of videoreeks dan kan je ook bij ons terecht.

Wil je enkele voorbeelden om je te overtuigen?

Video

Voor Bakkerij Geldhof in Roeselare maakten we een originele promofilm voor hun social media. Mede dankzij dit filmpje werden ze gekozen tot Bakkerij van Vlaanderen 2022!

Riebedie maakt deel uit van de Koepel van Attracties & Musea, kortweg KAM, een professionele sectororganisatie. Ze vertegenwoordigen als enige in Vlaanderen en Brussel meer dan 600 musea, water- en thema-attracties, natuur- en recreatiedomeinen, pret- en dierenparken, belevingscentra en erfgoedsites. Voor hen maken we regelmatig leuke vlogs.

Voor het VR Wine Tasting project maakten we een aantal teaserfilmpjes en een heuse 360 graden VR experience.

Podcast

Naast video hebben we ook een aantal podcast producties.

De Roeselize.me podcast was jarenlang een vaste waarde in de stad Roeselare. Gegroeid uit een hobbyproject en geëindigd met een heus panel die elke maand de actualiteit van de stad besprak.

De GDPR podcast werd gemaakt samen met de Hogeschool West-Vlaanderen en behandelt alle aspecten van de GDPR wetgeving.

Wil je zelf je bedrijf, product of organisatie in de kijker zetten? Neem dan zeker contact op!