Meteen naar de inhoud

Digie bon

Is jouw wifi-signaal spoorloos of sputtert de printer tegen? Hebben je (klein)kinderen geen tijd om je te helpen? Of zitten ook zij met de handen in het haar? Geen nood, voor al jouw ICT-problemen kan je de hulp inroepen van de Digie experts.

Koop een bon, maak een afspraak en een Digie-medewerker komt bij je thuis je problemen met je wifi, printer, computer, smartphone of tablet verhelpen.

Een DIGIE BON geeft je recht op 30 minuten advies en ondersteuning bij allerhande technologie problemen of vragen.


Praktisch

Voor 30 minuten hulp betaal je 24,95 euro. Je koopt aan het onthaal van de bibliotheek in Roeselare (De Munt) of online een bon. Met de code op deze bon leg je een afspraak vast via www.digie.be/afspraak. De onthaalmedewerkers kunnen je hier ook bij helpen.

Een bon kopen en een afspraak vastleggen is ook van thuis uit mogelijk op www.digie.be/afspraak. Lukt het je niet om een bon online te kopen dan kan je ook rechtstreeks een afspraak maken en de bon ter plaatse afrekenen. Laat dit dan weten bij het vastleggen van de afspraak.


Ben je klant van Kotee (Roeselare)? Bel dan naar 051 24 60 50, mail naar info@koteediensten.be of kom langs bij het onthaal in Noordhof 10 te 8800 Roeselare.


Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Uw gegevens kunnen tussen de partners gedeeld worden met het oog op boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen zoals een evaluatie van het project. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen.