Digie bon

Is jouw wifi-signaal spoorloos of sputtert de printer tegen? Hebben je (klein)kinderen geen tijd om je te helpen? Of zitten ook zij met de handen in het haar? Geen nood, vanaf 1 oktober kan je voor jouw ICT-problemen de hulp inroepen van ‘Digie aan huis’, de nieuwe aan huis dienst van ARhus, Digie en Kotee (de thuiszorgdiensten van Motena).
Maak een afspraak in ARhus, bij Digie of via Kotee en een Digie-medewerker komt bij je thuis je problemen met je wifi, printer, computer, smartphone of tablet verhelpen. Deze dienst aan huis start als een pilootproject voor de inwoners van stad Roeselare.

Een DIGIE BON geeft je recht op 30 minuten advies en ondersteuning bij allerhande technologie problemen of vragen.

Koop een DIGIE BON

Praktisch

Digie aan huis gaat van start op 1 oktober. De medewerkers van Digie houden zich tijdens het bezoek aan de geldende coronamaatregelen. Ze dragen een mondmasker, houden voldoende afstand en zorgen zelf voor ontsmettingsmateriaal.

Voor 30 minuten hulp betaal je 19,50 euro. Je koopt aan het onthaal van ARhus De Munt een Digie-bon. Met de code op deze bon leg je een afspraak vast op https://www.digie.be/bon. De onthaalmedewerkers van ARhus kunnen je hier ook bij helpen. Beschik je over een Vrijetijdspas, dan krijg je je bon aan het onthaal in ARhus aan een verminderd tarief van 7,50 euro. De bon is in dit geval strikt persoonlijk.

Online betalen en een afspraak vastleggen is ook van thuis uit mogelijk op www.digie.be/afspraak.

Ben je klant van Kotee? Bel dan naar 051 24 60 50, mail naar info@koteediensten.be of kom langs bij het onthaal in Noordhof 10 te 8800 Roeselare.

Een DIGIE BON kost €19,50 en is te koop in ARhus Roeselare, bij Kotee of online.

Maak een afspraak

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Uw gegevens kunnen tussen de partners DIgie, Kenniscentrum ARhus (vzw Het Portaal) en Motena gedeeld worden met het oog op boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen zoals een evaluatie van het project. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen.