DIGIE BON

Is jouw wifi-signaal spoorloos of sputtert de printer tegen? Hebben je (klein)kinderen geen tijd om je te helpen? Of zitten ook zij met de handen in het haar? Geen nood, voor al jouw ICT-problemen kan je de hulp inroepen van Digie.
Koop een bon, maak een afspraak en een Digie-medewerker komt bij je thuis je problemen met je wifi, printer, computer, smartphone of tablet verhelpen.

Een DIGIE BON geeft je recht op 30 minuten advies en ondersteuning bij allerhande technologie problemen of vragen.


Praktisch

Voor 30 minuten hulp betaal je 19,50 euro. Je koopt aan het onthaal van de bibliotheek of stadhuis een bon. Met de code op deze bon leg je een afspraak vast op https://www.digie.be/afspraak. De onthaalmedewerkers kunnen je hier ook bij helpen.

Online betalen en een afspraak vastleggen is ook van thuis uit mogelijk op www.digie.be/afspraak.

Ben je klant van Kotee (Roeselare)? Bel dan naar 051 24 60 50, mail naar info@koteediensten.be of kom langs bij het onthaal in Noordhof 10 te 8800 Roeselare.

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Uw gegevens kunnen tussen de partners gedeeld worden met het oog op boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen zoals een evaluatie van het project. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen.