Meteen naar de inhoud

Digie assistentie nu ook in Dentergem!

Goed nieuws voor alle inwoners in de gemeente Dentergem! Digie.be biedt er nu ook hun digitale assistentie aan in samenwerking met het gemeentebestuur en de bibliotheek. Dit betekent dat u nu de hulp kunt krijgen die u nodig hebt om u vertrouwd te maken met de wereld van technologie.

Misschien heeft u zich wel eens afgevraagd hoe u een e-mail kunt sturen, hoe u kunt Whatsappen met uw kleinkinderen of hoe u een online aankoop kunt doen. Misschien heeft u zelfs geprobeerd om het uit te zoeken, maar liep u vast en gaf u het op. Dat is helemaal begrijpelijk, want technologie kan soms best ingewikkeld zijn.

Maar nu hoeft u niet meer alleen te worstelen. De digitale assistenten van Digie.be staan voor u klaar om u te helpen. Ze zullen u stap voor stap door elke taak begeleiden en u uitleggen wat u moet doen. Of u nu een computer, tablet of smartphone gebruikt, onze assistenten weten hoe ze u kunnen helpen.

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om digitaal vaardig te worden, ongeacht hun leeftijd.

Gene Vangampelaere (Digie.be)

Misschien denkt u dat dit allemaal te moeilijk voor u is, maar we willen u geruststellen dat het niet zo is. Onze medewerkers zijn er om u te helpen en ze zijn getraind om u op een begrijpelijke manier uit te leggen wat u moet doen. Dus als u hulp nodig heeft, aarzel dan niet om langs te komen op een van onze contactmomenten in de bibliotheek van Wakken (elke derde zondag van de maand).

Het beste van alles is dat deze service volledig gratis is. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om digitaal vaardig te worden, ongeacht hun leeftijd. Dus waar wacht u nog op? Kom langs en laat ons u helpen om de digitale wereld te ontdekken.