Meteen naar de inhoud

De Slimste Cybermens

Ben jij de slimste cybermens van je vereniging? Doe mee aan onze interactieve quiz over internetveiligheid en ontdek hoeveel je weet over het beschermen van jouw online identiteit en gegevens. Word onderdeel van een leerzame en leuke sessie en wie weet loop jij wel weg met de titel van de slimste cybermens! Boek nu je sessie en wordt deel van onze plan om de online wereld veiliger te maken voor iedereen.


Internetveiligheid is een hot topic en steeds belangrijker voor iedereen, ongeacht leeftijd. Maar voor senioren is het nog steeds een groeiend probleem om te begrijpen hoe ze zichzelf en hun gegevens kunnen beschermen tegen cyberbedreigingen.

Gelukkig zijn er veel middelen en resources beschikbaar om hen te helpen bij het verbeteren van hun internetveiligheid. Een van deze middelen is onze interactieve quiz over internetveiligheid. Deze quiz is ontworpen om deelnemers op een leuke en leerzame manier te helpen bij het verbeteren van hun kennis en begrip van internetveiligheid.

Of je nu een technische expert bent of nog nooit eerder iets hebt gehoord over internetveiligheid, deze quiz biedt een unieke kans om je kennis te vergroten en te leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen online bedreigingen. Door deel te nemen aan deze quiz, wordt je niet alleen een beter geïnformeerde gebruiker van internet, maar kun je ook helpen bij het verbeteren van de internetveiligheid voor jezelf en anderen in jouw omgeving.

Praktisch

  • De sessie duurt 90 minuten.
  • Elke deelnemer brengt zijn eigen smartphone, tablet of laptop mee om te kunnen deelnemen aan de online quiz.
  • De winnaar gaat naar huis met een unieke oorkonde van “Slimste Cybermens”.
  • Volgende zaken zijn zelf te voorzien op de locatie:
    • Een internetverbinding
    • Projectiemogelijkheid (beamer met HDMI aansluiting)
  • Kostprijs: 249 euro (max. 20 deelnemers)